2 Vrolijke Border Collie dames

Posted on Posted in Baasjes vertellen, BCCN Agenda, Honden

Meggy & Zoë

Op dit moment ben ik druk, druk, druk met het fotograferen van Border Collies voor de BCCN agenda 2017.

Na een oproep op FB voor modellen kreeg ik veel aanmeldingen en kon aan de slag.

Meggy & Zoë beten de spits af. 2 Vrolijke Border dames, moeder en dochter.

Uiteraard heb ik aan Lisette gevraagd wat zij over haar dames te vertellen heeft.

 

Meggy:

Meggy is een vrolijke dame van bijna 7 jaar alweer.  Ze is nu een half jaar bij ons,  2 jaar geleden werd ik al verliefd op haar. Gelukkig kreeg ze puppy’s bij de fokker, waar Zoë uit kwam. Na 1 ½  jaar moest Meggy herplaatst worden en om een lang verhaal kort te maken, ze is bij ons gekomen  en we zijn erg gelukkig met haar. Haar grote passie is frisbee en dat doet ze met veel plezier.

 

160409-KRN_4447-186

 

Zoë

Daar is ze dan onze clown , onze puppy! Nou ja, puppy, ze is al weer bijna 2 . Zoë lijkt in haar doen en laten veel op haar moeder Meggy. Zoë geniet van elk moment en vind alles dan ook wel leuk zolang er heeel veel actie in zit . Wel is mevrouw snel afgeleid , maar ook dat gaat steeds beter. Zoë is onze draak, als ze weer wat uit haalt dan komt ze naar je toe , geeft ze snel een kus en denkt nu is het weer goed. Maar ach wie kan er nou boos worden op deze vrolijke clown.

 

160409-KRN_4336-074-bewerkt

 

De agenda van de BCCN is te bestellen op de site van de BCCN, leden krijgen hem bij het Border Collie Nieuws en niet-leden kunnen hem dus bestellen. Voor 2017 is hij uiteraard nog niet klaar, maar 2016 is nog lang niet voorbij en zou dus eventueel ook nog besteld kunnen worden.Voor de Border Collie liefhebber is het genieten van de foto’s die erin staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.