Bulldog

Bulldog evenement Shop and Play 2017

Posted on Posted in Fotografie, Honden

Evenement met Engelse en Franse bulldogs, Boston Terriers en Mopshonden.

 

Zondag 19 november was er een evenement voor bovengenoemde rassen en ik stond daar als fotograaf. Goed voor de uitbreiding van mijn portfolio en uiteraard ook leuk om te doen. Het was vroeg opstaan want ik moest eerst mijn assistent voor de dag ophalen en daarna op naar Rosmalen.  De locatie was Manege De Groote Wielen en wat een prachtige plek. De fotograaf had een mooie, strategische plek gekregen waar niemand haar kon missen, vlak bij de ingang. Gelukkig was het binnen want er zijn toch een paar pittige buien gevallen die dag.

 

En wat heb ik veel honden gefotografeerd. Er waren bijna 200 honden aanwezig en ik denk dat er toch wel 75% bij mij op de foto is gegaan. Voor sommige honden was het echt super spannend en andere honden gingen op de tafel zitten alsof ze elke dag gefotografeerd werden. En tegenwoordig fotografeert bijna iedereen met zijn smartphone dus er zijn ook zat honden die er aan gewend zijn. Maar het zal je maar gebeuren, je wordt meegenomen naar een plek vol met honden, heerlijke geurtjes en interessante dingen te dingen en dan moet je eerst nog even voor model spelen. Ik zou me voor minder omdraaien en weglopen.

 

De dag vloog voorbij met al die gezellige mensen en vrolijke honden. Ik had dit niet kunnen doen zonder een assistent en het was dus ook erg fijn dat een vriendin mee ging om te helpen. Zo hoefde ik alleen maar aan het fotograferen te denken en Anne deed de rest. Honden en mensen begeleiden, vertellen wat de bedoeling was en met speeltjes zwaaien. De speeltjes die we bij ons hadden komen bij 4MyPet vandaan, Annes eigen bedrijfje.

 

Met zoveel honden zijn er natuurlijk ook heel veel foto’s gemaakt. Inmiddels zijn ze bewerkt en te vinden op Oypo. Hier kunnen de eigenaren van de honden de foto’s in allerlei vormen bestellen.

 

Genoeg gekletst en tijd om een paar foto’s te tonen.

 

Engelse Bull
Engelse Bulldog

 

Franse Bulldog
Franse Bulldog

 

Mopshond

 

 

BewarenBewaren

2 thoughts on “Bulldog evenement Shop and Play 2017

  1. Super bedankt Karen dat je samen met Anne op ons evenement wilde staan.

    Mijn complimenten, je bent een leuk mens en gaat zo leuk om met alle honden (en ja dat waren er een hele hoop 😉 )

    Petje af voor je.
    Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.