Een grote dame in een kleine verpakking

Posted on Posted in Baasjes vertellen, Honden

Roef

 

Ik vraag altijd aan de mensen wiens hond ik fotografeer om een klein verhaaltje te vertellen over hun vriend en elke keer word ik blij van die verhalen.

Voor mij en de lezers erg leuk om meer te weten over de gefotografeerde hond.

 

Dit is wat Nanda vertelt over Roef:

Als zij zou kunnen praten zou ze je hele verhalen vertellen. Ze is een denkertje, kijkt wijs de wereld in. Hierdoor is ze ook kwetsbaar, ze legt verbanden, ziet veel, niets ontgaat haar en weet af en toe niet wat ze aan moet met al die indrukken. Whhooeehh waaahhhh waf waf is dan dikwijls haar antwoord. Zoals de Engelsen zo mooi kunnen zeggen “she is full of character”. Guitig, eigenwijs en vol vuur. Ze is dol op eten, het echte werk dan natuurlijk. Sushi is haar favoriet. Een kale tennisbal haar favoriete speelgoed. En naast snuffelen, in de prut rollen is slapen haar favoriete bezigheid. Van Roef heb ik zo veel geleerd, ze liet zich niet dwingen, stil of luid protest was het gevolg. Ze heeft mij geleerd mij in te leven in haar wereld, geduld te hebben en zacht te zijn. Ze is mijn lieve grote kleine frummel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Een grote dame in een kleine verpakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.