Familie op de foto

Posted on Posted in Baasjes vertellen, BCCN Agenda, Honden

Bailey & G-Star.

 

Bailey & G-Star, familie van mijn Iggy kwamen ook naar Brielle om op de foto gezet te worden voor de agenda 2017 van de BCCN.  Leuk om bepaalde dingen in hun gedrag te zien die herkenbaar zijn van Iggy.

Uiteraard heb ik aan Ilse gevraagd of ze wat over haar hondjes wil vertellen en dit is haar verhaal.

 

Dit is Bailey, een Border Collie teefje van nu 4, bijna 5 jaar alweer. Bailey is een halfzus van Iggy van Karen, ze hebben dezelfde vader. Ze is mijn once in a life time hond, zo’n fijn makkelijk teefje, we hebben een grote klik samen, waar ik ben is Bailey. Bailey is dol op frisbeeën en schapen drijven, en sinds kort ook dol op de nieuwe hondensport Hoopers. Het maakt Bailey niet zoveel uit, ze vindt alles leuk om te doen als ze maar voor mij mag werken… Bailey is sinds juni 2014 trotse moeder van zes prachtige pups, die ook allemaal erg leuk uitgegroeid zijn en net als Bailey allemaal graag willen werken voor hun baas. Bailey vind het altijd leuk om te poseren voor de fotograaf, ze is goed gesocialiseerd met de camera als pup zijnde en zodra ze een camera ziet gaat ze er echt voor zitten…

 

160410-KRN_4543-083-bewerkt

 

Dit is G-star, een Border Collie reu van 2 jaar oud. G-star is een halfbroer van Bailey en van Iggy van Karen, ze hebben dezelfde vader. G-star is een grote clown en wordt regelmatig ‘blij ei’ genoemd, hij is altijd vrolijk en weet iedereen in te pakken met zijn charmes. G-star zijn passie is dogfrisbee, waarbij hij al wat prijzen in de wacht gesleept heeft, met zijn lange poten is hij dan ook super snel. Zijn andere passie is toch ook echt wel het schapen drijven, hij laat daar leuke dingen zien. G-star vind het wat lastiger om gefotografeerd te worden, vooral het stil zitten valt niet mee en als ik dan mijn vier border collies naast elkaar op de foto wil zetten is G-star meestal de eerste die weg rent met een big smile. Het is gewoon een heerlijke stabiele vent die we voor geen goud meer kunnen missen.

 

160410-KRN_4522-062-bewerkt

2 thoughts on “Familie op de foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.