Goede voornemens

Posted on Posted in Small talk

Alles in 1, website en blog.

Goede voornemens? Op 1 februari? Jazeker 🙂 Persoonlijk hou ik er niet zo van om met het begin van het nieuwjaar te  beginnen met goede voornemens en doe dat dus eigenlijk nooit. Wel had ik in mijn achterhoofd het plan om mijn site helemaal opnieuw te gaan opzetten, de blog erbij te doen zodat alles lekker overzichtelijk is.  Makkelijker gezegd dan gedaan aangezien ik geen website ontwerper en schrijver ben en geen flauw idee heb hoe dat te doen. Meegedaan aan de Website Lanceer Challenge op FB, maar dat ging in hoog tempo en ik zat die periode ook niet lekker in mijn vel. Geen succes dus, in die zin dat de nieuwe site met blog er niet was na 2 weken.

 

Vandaag besloten te beginnen met bloggen en langzaam aan mijn site te gaan aanvullen met alles wat je toch nodig hebt om je fotografiebedrijf in beweging te houden. Ik zie wel hoe het gaat, misschien ga ik het nog leuk vinden, al dat schrijven. Deze blog staat in ieder geval, de kop is eraf, de stok staat achter de deur, ik ga ervoor.

 

2 thoughts on “Goede voornemens

  1. Hoi Karen ! een goed begin is het halve werk zeggen ze toch ? met die challenge was je in ieder geval voorbereid op wat komen gaat 🙂 Persoonlijk hoop ik dat je elke dag gaat bloggen, leuk om te lezen, en schrijven kun je als de beste … heel veel succes ! greetz, Suus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.