Wanddecoratie testen

Posted on Posted in Fotografie

Saal Digital wanddecoratie

 

Na een zeer geslaagde test van het fotoalbum van Saal Digital mocht ik ook een wanddecoratie testen.

Van die aanbieding maakte ik graag gebruik en ging op zoek naar een geschikte foto. Ook wilde ik bij die keuze de volgers van mijn pagina op Facebook betrekken en besloot dat het geen hond ging worden deze keer. Ik wilde namelijk deze wanddecoratie verloten onder de mensen die mij hadden geholpen te kiezen en niet iedereen zal een foto van andermans hond willen hebben. Daarom is mijn keuze gevallen op een van de vele foto’s die ik gemaakt heb op het kerkhof van Genua, cimitero di Staglieno. Dat is een prachtig kerkhof in Italië met veel beelden en mausoleums. Voor de liefhebber van kerkhoven echt een must, ik kan er in ieder geval uren doorbrengen.

 

Nadat er een foto was gekozen moest ik gaan beslissen op welk materiaal er geprint zou gaan worden. Omdat de foto zwart-wit was heb ik gekozen voor Alu-Dibond Butlerfinish, een aluminiumplaat van 3 mm dik met een geborsteld oppervlak. De lichte delen worden niet mee geprint en dat geeft echt een prachtig effect.

 

Het bestellen ging weer gemakkelijk, je krijgt een mail en via een link kun je het hele proces volgen. Het product werd echt razendsnel afgeleverd, binnen een paar dagen had ik de wanddecoratie in huis.  En ik moet zeggen…het ziet er geweldig uit. Ontzettend goed verpakt zodat er geen risico is op beschadiging tijdens het transport. Het vierkante formaat, de donkere en lichte delen doen echt enorm recht aan de foto. Daarnaast is het zo leuk om je foto’s geprint te zien. Er is keuze uit 3 manieren om je wanddecoratie op te hangen en ik heb voor de aluminium profielophanging gekozen.

 

Aluminium profiel ophanging.
Aluminium profiel ophanging.

Ik hoop dat degene die hem gaat winnen hem net zo mooi vind als ik en er een mooi plekje voor uit zoekt.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Wanddecoratie testen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.